Postitatud

Kindral Johan Laidoneri XXV olümpiateatejooksu tulemused

Neljapäeval, 26. septembril toimus Viimsi mõisas XXV Kindral Johan Laidoneri olümpiateatejooks. Seekord osales teatejooksul kokku 44 võistkonda: 5 põhikooliealiste võistkonda, 2 gümnaasiumiealiste  tüdrukute ja 5 gümnaasiumiealiste poiste võistkonda, 7 sõpruskondade/spordiklubide/korporatsioonide võistkonda, 16 Kaitseväe/Kaitseliidu võistkonda ning 9 Kaitseväe/Kaitseliidu segavõistkonda.

Jooksjaid tervitasid Kaitseväe Peastaabi ülem kindralmajor Vahur Karus, Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa, Viimsi abivallavanem Nikolai Bentsler ja olümpiavõitja ning riigikogu liige Kristiina Šmigun-Vähi, kes oli ühtlasi ka stardipaugu andjaks. Pidulikku meeleolu lõi muusikaga Sõjaväeorkester Simmu Vasara juhatusel.

Gümnaasiumiealiste poiste arvestuses võitsid Vanalinna Hariduskolleegiumi noormehed, teise koha saavutasid Viimsi Gümnaasiumi noormehed ning kolmanda Tallinna Reaalkooli noormehed.

Gümnaasiumiealiste tüdrukute arvestuses saavutasid esikoha Tallinna Reaalkooli neiud ja teise koha Viimsi Gümnaasiumi neiud.

Põhikooliealiste võistlusklassis sai võidu Tallinna Reaalkooli võistkond, järgnesid Haabneeme kool ja Vanalinna Hariduskolleegium.

Sõpruskondade/spordiklubide/korporatsioonide arvestuses võitis Sisekaitseakadeemia võistkond, teise koha saavutas Kehalise kasvatuse õpetajate võistkond ja kolmanda CFC Spordiklubi I.

Kaitseväe ja Kaitseliidu üldarvestuses sai I koha Kaitseliidu Lääne maakaitseringkond, II koha Sõjaväepolitsei/Vahipataljon ning III koha Küberväejuhatus.

Kaitseliidu eriauhinna kiireima ringi eest teenis Kehalise kasvatuse õpetajate võistkond.

Teatejooksu üldvõidu ja rändkarika pälvis Kaitseliidu Lääne Maakaitseringkond.

Võistluse tulemustega saab lähemat tutvuda siin: https://www.racetecresults.com/results.aspx?CId=16573&RId=6127

Vaata ka Kaitseväe pildigaleriid: https://pildid.mil.ee/index.php?/category/62901

Suur tänu kõikidele osalejatele ja õpetajatele. Kohtume XXVI Kindral Johan Laidoneri Olümpiateatejooksul!

Eriline tänu ka meie toetajatele: Viking Xpress, Eesti Olümpiakomitee, Kaitseliit, Digistep.

Olümpiateatejooksu korraldasid Kindral Johan Laidoneri Selts, Eesti Spordiselts Kalev, Eesti Kaitsevägi, Liikumisharrastuse kompetentsikeskus ja Viimsi vald.